De fedeste transportmidler lige nu

Her snakker vi ikke om biler eller motorcykler, men de mest trendy elektriske transportmidler på markedet lige nu. Dem, der kan få dig hurtigt fra A til B, som er lette at opbevare og, som ikke kræver et kørekort.

Er du over 15 kan du styre cykelstierne på dit helt eget el løbehjul eller zigzagge gennem verden på et elektrisk skateboard. Det er uden sammenligning den største trend lige nu – læs med her og find ud af, hvordan du finder det helt rigtige transportmiddel, der kan gøre din tur til skole sjovere. Her er tre rigtig gode bud.

Elektrisk skater

De elektriske skateboards vil helt sikkert gøre turen både til og fra skole en hel del sjovere. De fleste modeller kan bruges som almindelige skateboards, hvor du skubber fra med den ene fod – men det er ikke nødvendigt, for ved hjælpe af en lille fjernbetjening kan du ved hjælp af t lille hjul styre farten og bare stille dig op og slappe af hele vejen.

Det er både sjovt og super lækkert at komme kørende på et elektrisk skateboard. Den største fordel er helt sikkert, at du selv kan vælge, om du vil bruge den elektriske funktion eller hellere bare give den gas med ren benkraft.

Elektrisk løbehjul

Det er ikke længere bare skateboardet, der bliver brugt på diverse ramper verden over, når de bedste kunstnere laver tricks, det lille og lette løbehjul har også vundet stor indpas over hele verden.

De små, hurtige og smarte løbehjul er perfekte til transport på cykelstierne over hele landet og fylder ingenting at opbevare. Omvendt skateboardet kræver løbehjulet ikke den samme grad balance, fordi du har et styr at holde ved og derfor ikke vil opleve, at det kører væk under dig, hvis du får for meget fart på.

Elektriske fødder

Det lyder næsten som noget fra fremtiden og nogle af os får måske billeder af en cyborg alá Terminator på nethinden, men så galt er det slet ikke. De elektriske fødder er en del af den nye elektriske transportbølge, der helt sikkert kommer til at erstatte de analoge køretøjer i fremtiden.

Elektriske fødder fungerer langt hen ad vejen som en blanding mellem et par rulleskøjter og en segway.

Det er to små boards du træder op på med fødderne og bruger din balance til at styre. Den vej du læner dig vil de køre og, når først du er kommet op på dem er de ganske lette at finde ud af.