Har du problemer med din finansielle forpligtelser?

Mange individer oplever vanskeligheder opfylder deres finansielle forpligtelser fra måned til måned og de månedlige betalinger overvældende og skabe unødvendig stress og frustration. Men det er bydende nødvendigt, at du finder en måde at møde din månedlige forpligtelser for at opretholde en positiv kreditvurdering og eliminere problemer med kreditten ægsamlere og at miste dit gode kreditværdighed. Selvfølgelig, når du befinder dig i denne situation har du flere muligheder fra forvaltningen din gæld dig selv til gæld konsolidering lån eller gæld konsolidering tjenesteydelser. Men før du tager ruten for at ansøge om et lån eller gæld konsolidering hjælp der er et par ting du bør gøre.
Først og fremmest skal du sidde med dine regninger, din månedlige indkomst og en regnemaskine. Kør tallene og se hvor meget penge du har kommer og hvor mange penge går ud. Hvis dine regninger opvejer din indkomst kan du brug for hjælp udefra. Men du er mest sandsynligt i samme båd som mest og har tilstrækkelig indkomst til at opfylde dine forpligtelser men bruger penge i steder du ikke indse, som forårsager økonomiske trængsler. For eksempel, hvis du optjener $2500 om måneden efter skat og din husleje eller prioritetslån er $800, din bil $350, power $120, kreditkort $200, dagligvarer $300 og benzin $200 så du udgifter $1970 hver måned. Selvfølgelig, du kan have andre udgifter, der skal medtages som børnepasning, kabel TV og Internet, og lignende, eller du kan have mindre udgifter. Pointen er at sidde og vurdere præcis hvor meget penge du har, kommer og gå ud og at lokalisere præcis hvor penge bliver brugt.
Hvis du køber en flavored kaffe hver dag på din vej til arbejde så bruger du dybest set en ekstra $100 per måned på kaffe, der kunne nemt blive omdirigeret til dit månedlige regninger. Eller måske du gerne spise ud til hvert måltid. Stop dette og du vil spare betydeligt som godt. Altid lave en liste over ting, du behøver, når du går til købmanden og klippe kuponer. Dette vil sandsynligvis spare dig $50-$100 per måned så godt. Et andet tip er at spare på elregningen ved at holde en termostat ved en konservativ temperatur. Hvis det er for varmt, så holder nogle vinduer, hvis det er for koldt, derefter sætte en ekstra dyne på sengen.
Hvad angår gas udgifter går du kan altid samkørsel og spare en masse penge ved at gøre dette. Hvis din pant/leje eller bil betaling er for dyrt og du kan tilsyneladende ikke foretager betalingerne, derefter overveje refinansiering eller nedgradere til en mindre bolig eller mindre dyre bil. Alle disse muligheder vil hjælpe dig med at spare en betydelig mængde af penge i en fart samt hjælpe dig fjerne din gæld ved at opfylde dine månedlige forpligtelser. Men hvis du finder dig selv med din månedlige regninger betydeligt opvejer din månedlige indkomst så der er muligheder. Du kan overveje en konsolidering lån eller andet, foretrækker du måske at benytte sig af gæld konsolidering tjenesteydelser eller kredit rådgivere.
En konsolidering af gælden lån vil hjælpe dig, fordi du kan modtage lånet og straks betale alle dine månedlige forpligtelser. Selvfølgelig, vil du stadig nødt til at gøre en månedlig betaling for gæld konsolidering lån, selv om det bør være betydeligt lavere end summen af alle andre gæld du var betaler. Den største fordel ved denne valgmulighed er du mindske din stress og angst følelse ædt op af gæld ved at tage sig af alle dine forpligtelser og forlader kun én månedlig betaling. Men ulemperne er, at du skal have god kredit at kvalificere sig til en af disse lån; Du kan risikere at miste dit hjem, hvis du ikke kan betale din månedlige pant, og du kan blive strukket igen fordi du har en falsk følelse af sikkerhed, som din gæld er taget sig af. Før du vælger denne indstilling være sikker på, er du fuldt uddannet på fordelene og ulemper og risici du kan opleve på grund af det.
En anden mulighed for dig, når du ikke kan opfylde dine månedlige forpligtelser omfatter også brug af gæld konsolidering tjenesteydelser eller andet kredit rådgivning tjenester. Disse tjenester har betydelige fordele, fordi de gør det muligt at straks reducere dine månedlige betalinger som resulterer i nogle alvorlige økonomiske lettelse for dig. Også, disse tjenesteydelser ofte er stand til at opnå lavere rentesatser og gebyrer i forbindelse med din kreditkonti samt, som er realiseret i en mindre mængde af gæld du er forpligtet til at betale. Ulempen at gæld konsolidering tjenesteydelser er kun omkring 33% af befolkningen faktisk kvalificere sig til disse tjenester. En anden ulempe er, du ikke kan bruge dit kredit, mens du arbejder med en gæld konsolidering agenturet og din kreditværdighed kan blive negativt påvirket såvel.
Når de står med en kredit situation, hvor du er helt over hovedet og føle som om du har ingen steder at vende bør så du overveje en konsolidering af gælden lån eller gæld konsolidering tjenesteydelser. Du kan eller kan ikke kvalificere sig til disse tjenester, men hvis du gør det er en fantastisk måde at hjælpe dig med at betale din gæld straks og indse relief mens omstrukturering din gælden og disciplinere dig selv til at betale gælden. Naturligvis bør disse indstillinger kun overvejes, når du har evalueret din sande finansielle formåen ved at evaluere din indkomst og månedlige regninger. Mest sandsynligt du vil være i stand til at administrere dine regninger på egen hånd med nogle gode gamle gammeldags disciplin og budgettering og blot skære ned og undgå forbruger varerne, der er ganske enkelt unødvendigt. Du bør ikke lever over din hjælp og absolut bør ikke søge en konsolidering af gælden lån eller bruge gæld konsolidering service til at hjælpe dig gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.