Hjem baseret Business – den nøgne sandhed

Alle drømmer om det – at have en afslappende kop kaffe på en doven formiddag, nyder livet som din hjemme-baseret forretning fortsætter med at bringe i big bucks. Nå… Jeg hader at sprænge din boble, men denne hjemme-baseret virksomhed ting er hårdt arbejde, så før du hænge op dit slips og høje hæle, her er et par gode og dårlige ting til at forvente.
Du skrive din egen lønseddel
Det er præcis, hvordan det er med en hjemme-baseret virksomhed og være din egen chef. DU skriver din egen lønsedler! Hvor meget du tjener afhænger af hvor hårdt du arbejder… Plus du får til at holde alle overskud. Der er ingen chef til at fortælle dig, at virksomheden ikke har gjort store så alle du får er 45 cents som din bonus, mens han kommer til at arbejde den næste morgen i en lyse, skinnende ny Porsche!
Problemet er, du så indse, “Hey! Bare et minut… Jeg har fået at sætte nogle til side for at regnvejrsdag, pensionskasse, ferie, osv, osv. Jeg er min egen chef nu! “. Så du finder den løn, du rent faktisk at skrive for dig i slutningen af har måneden et par mindre nuller i det! Hvordan er det for ironi?
Det er hårdt arbejde
At have din egen home baseret business er en masse hårdt arbejde. Hvis du er vant til at tage 30 minutters kaffepause på virksomheden tid, er du i for en reel chok. Forudsat du kører en one-man show (hvilket normalt er tilfældet for nystartede), så er du sandsynligvis finde, at der ikke er vil nok timer til alt, du gøre, endsige har en afslappende kop kaffe!
Det gode ved dette er, at hver ounce af sved du putter i dit hjem virksomhed i sidste ende vil give resultater. Husk, pyramiderne ikke var bygget på en dag, men når de var færdige, de varede i flere generationer. Det er den måde, det er med din hjemme-baseret virksomhed. Du arbejder hårdt på at opbygge et bedre liv og fremtidige for din familie, der vil sandsynligvis vare længe efter du er gået.
Sorteper stopper hvor du er
Uanset om det er en virus, der går ned din computer, en ubetalt regning eller kunde klager på telefonen, når du ejer en hjemme-baseret virksomhed, stopper sorteper, hvor du er! Hvert problem bliver jeres. Der er ingen computer division, konti afdeling eller PR-afdeling skyld. Det er en smule skræmmende, når man tænker på, at du er centralt – og formentlig den eneste person – som kan holde din virksomhed i gang.
Hvis du er bekymret om at træffe de forkerte beslutninger, lad mig sætte dit sind på lethed-du vil! Du kommer til at træffe forkerte beslutninger, men lad det ikke afskrække dig selv, fordi selv store-paryk direktører begår fejl. Vil der være hårde tider? ABSOLUT. Hårde tider bringe bedste frem i mennesker og alle rod du få INTO og ud af, gør dig til en bedre person – smartere, hårdere og mere modstandsdygtig. Efter du har været igennem et par op-og nedture, du får ind i rillen og gå med strømmen – det er den måde, det er med business og det er den måde, det er med livet i almindelighed.
Forskellige type af fordele
Hvis du ligesom mig, har du sandsynligvis vænnet sig til (og en selvfølge) mange fordelene ved en regelmæssig 9 til 5 job – gratis læge- og tandlægespecialer, ferier, betalt uddannelse, kaffepauser og de lejlighedsvise forretningsfrokoster.
Jeg fandt, at for mig i det mindste kører en hjemme-baseret virksomhed har givet mig uvurderlig fordele. Toppe på listen ville sandsynligvis være kendsgerning jeg er tættere på min familie. Ud over at tage sig mine hjemmesider og kører vores hjem, catering forretninger med min kone, er jeg også den officielle driver, handyman og tjenestepige alle rullet op i en. Selvom det bliver helt skør nogle gange, elsker jeg, at jeg er altid der for mine børn. Åh, de stadig gør det et punkt til at køre mig op ad væggen hverdag, men jeg ville snarere være drevet op ad væggen af dem end af min maniske ex-boss.
Den nøgne sandhed
OK, er her den nøgne sandhed om at have din egen hjemme-baseret virksomhed – du indstille reglerne, du CALL THE SHOTS. Det betyder, at du kan gøre ting alligevel du vil, fra din arbejdstid til dit arkiveringssystem til hvad du bære (eller bære ikke!) på arbejdspladsen. Omhyggelig selv om… Når du indstiller elendig regler, vil du ende op med en elendig system, en elendig virksomhed og værre, en elendig omdømme. I sidste ende vil det gøre ondt at lønseddel, at du skriver til dig selv hver måned. Bare fordi det er en hjemme-baseret forretning betyder ikke at du kan smide professionalisme ud af vinduet. Faktisk kan et endnu højere niveau af professionalisme være påkrævet, fordi du arbejder uafhængigt og konkurrerer med etablerede virksomheder.
Selvfølgelig kører hvor meget fleksibilitet du nyde afhænger af, hvilken slags hjem virksomhed du. Da mine morgener er brugt, at tage sig af mine websteder og skrivning, jeg ikke fysisk interagere med mennesker meget, så jeg har friheden at arbejde i min Morgenkåbe eller noget andet jeg vælger (jeg overlader det til din fantasi). Mens tabt i cyberspace, har jeg også friheden at mellemmåltider når som helst jeg ønsker, hvilke konti for min voksende talje. Så om aftenen, når min kone og jeg har travlt med vores cateringbranchen, jeg er helt sikkert fuldt påklædt, komplet med min ryddelig forklæde og smiler mit bedste smil, som vi tager os af vores gæster.
Så hvad nu?
Der har du det folkens, min nedslidning af nogle af de grundlæggende ting du kan forvente når du starter en hjemme-baseret virksomhed. Du kan tjene mindre og er nødt til at opgive nogle status for de første par år, men når du overveje det store billede og tages hensyn til alle de andre immaterielle fordele, der er ikke noget helt ligesom at være din egen chef! Som din virksomhed vokser, vil du skrive dig selv større og federe lønsedler. Derefter, kan du sidde ned til at afslappet kop kaffe, nyde en doven formiddag, mens din hjemme-baseret virksomhed bringer i big bucks! Pleje til at hænge op dit slips og hæle, nogen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.